Svakodnevni polasci autobusom na relaciji Beograd - Budva - Beograd

Autobus Beograd Budva Beograd tokom cele godine. Firma Trans-Jug vas vodi na crnogorsko primorije svaki dan tokom cele godine. U toku letnje sezone imamo dva polaska dnevno. Polasci su sa BAS-ove stanice i to u 19 časova tokom cele godine i u 20 časova tokom letnje sezone. Dolazak u Budvu 6:45 odnosko 6:20. Polasci iz Budve svakim danom u 16:45 i tokom letnje sezone u 21 čas. Letnja sezona traje od 1. juna do 31. avgusta. Red vožnje i stajališta možete videti ovde.

Autobusi koji prevoze putnike na relaciji Beograd Budva Beograd su viskokoturistički i opremljeni klima uređajima, tv i dvd uređajima, kafe aparatom, frižiderom i wc-om. Svi autobusi se redovno kontrolišu i održavaju kako bi vožnja bila sigurna i udobna.

Za sve informacije nas možete kontatirati preko sajta ili telefona. Autobuske karte možete rezervisati takođe preko sajta ili telefonom. Naše radno vreme je od 8 do 20 časova radnim danom i od 08 do 16 časova vikendom.

LIČNA DOKUMENTA ZA ULAZAK U CRNU GORU

ZA PUNOLETNE OSOBE – važeća lična karta ili pasoš

ZA DECU ŠKOLSKOG UZRASTA IZNAD 16 GODINA STAROSTI – važeći dokument sa fotografijom (pasoš, lična karta)

ZA DECU DO 16. GODINE (MLAĐA MALOLETNA LICA) – pasoš i ukoliko maloletna osoba putuje bez roditelja ili samo sa jednim roditeljem neophodna je saglasnost roditelja overena u sudu ili kod notara.