INFO TEL: 011/6649-219; 064/853-00-05; 064/853-00-06

O nama...

Kompanija ”Trans-jug” d.o.o. je osnovana 23.02.1993 godine i od samog osnivanja bavi se prevozom putnika.

Osnovna delatnost firme je domaći i međunarodni drumski putnički saobraćaj koji se obavlja kroz linijski, vanlinijski i ugovoreni prevoz.

U početku kao mala porodična firma, sa par autobusa, iz godine u godinu je osvajala nove poslove i širila vozni park tako da sada prema broju autobusa spada u red vodećih privatnih preduzeća u Srbiji.

Preduzeće poseduje preko 100 autobusa koji su upošljeni u gradskom prevozu u Beogradu na redovnim linijama, kao i autobuse u međugradskom i međunarodnom saobraćaju.
Od samog početka privatnih prevoznika u gradskom prevozu u Beogradu obavljamo prevoz putnika, a trenutno kao članovi konzorcijuma na linijama  26L, 407L, 46, 51, 59, 92, 502, 512, 532.

 

Na teritoriji opštine Obrenovac obavljamo prevoz učenika do škola. Takodje vršimo ugovoren prevoz radnika za firme Delhaize Srbija, Leoni, Beogradski aerodrom Nikola Tesla, dm drogeriemarkt, Telekom Srbija, CDL, TENT i dr. Imamo poslovnicu u Beogradu u Karađorđevoj ulici br.77 koja se bavi organizacijom i prodajom autobuskih karata, avio karata, putnog osiguranja i turističkih aranžmana.

Vršimo iznajmljivanje autobusa za poslovna putovanja, sportske ekipe, ekskurzije, turističke agencije i za međunarodne organizovane ture.

Na raspolaganju vam je veliki broj visokoturističkih, turističkih, prigradskih i gradskih autobusa, kao i kombi vozila.

Sva vozila opremljena su najsavremenijom opremom.

Vozila su klimatizovana, opremljena audio i video opremom, sa toaletom.

Trans-jug je danas kompanija koju čine ljudi sa
vizijom, profesionalci koji su od samog početka zadali sebi visoke
ciljeve i insistiraju na visokom kvalitetu pružanja usluga i uvodjenju
inovacija, što je preduzeće izdvojilo od konkurencije.

Nastojimo da javni putnički saobraćaj učinimo što pristupačnijim, prijatnijim i bezbednijim proširujući kapacitete, teritorijalnu pokrivenost i funkcionalnost mreže putničkih linija.

Postavljanjem visokih standarda, kako u svom poslovanju, tako i u unutrašnjem funkcionisanju, idemo u susret zahtevima i potrebama naših korisnika.

Naš  osnovni cilj je da svojim korisnicima obezbedimo vozila i uslugu najboljeg kvaliteta.

Sigurno, pouzdano, kvalitetno, uvek u susret zahtevima i potrebama naših korisnika, partnera i tržišta, uvek za radost novih putovanja…

Trenutno u firmi ima preko 100 zaposlenih radnika. 80% su vozači, ostali su raspoređeni po sektorima i rade na administrativnim poslovima i održavanju.

Raspolažemo savremeno organizovanom Servisom sa mehaničarskom, elektro i klima radionicom, I pratećim službama za održavanje čistoće i urednosti autobusa.

Posedujemo parking prostor u Obrenovcu i u Beogradu za sva vozila kao i magacin za rezervne delove.