Svakodnevni autobuski prevoz Crna Gora

Trans Jug vas vodi na crnogorsko primorje tokom cele godine. Svakodnevni polasci autobusom za Crnu Goru iz Beograda. U toku letnje sezone imamo dva polaska dnevno. Letnja sezona traje od 1. juna do 31. avgusta tekuće godine. Polasci su svakog dana u 19 i 20 časova sa BAS-ove stanice u Beogradu. Autobusi voze do Budve, Kotora i Herceg Novog. Red vožnje i stajališta u Srbiji i Crnoj Gori možete videti ovde.

Autobusi kojima prevozimo su visokoturistički, opremljeni klima uređajima, tv i dvd uređajima, kafe aparatom, frižiderom i wc-om. Autobusi su redovno kontrolisani i održavani kako bi se putnicima pružila najbolja i najsigurnija usluga.

Za sve informacije kao i za kupovinu ili rezervaciju karata možete nas kontaktirati svakog radnog dana od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 16 časova. Karte možete rezervisati i preko našeg sajta.

LIČNA DOKUMENTA ZA ULAZAK U CRNU GORU

ZA PUNOLETNE OSOBE – važeća lična karta ili pasoš

ZA DECU ŠKOLSKOG UZRASTA IZNAD 16 GODINA STAROSTI – važeći dokument sa fotografijom (pasoš, lična karta)

ZA DECU DO 16. GODINE (MLAĐA MALOLETNA LICA) – pasoš i ukoliko maloletna osoba putuje bez roditelja ili samo sa jednim roditeljem neophodna je saglasnost roditelja overena u sudu ili kod notara.