O nama

Slogan
transjug-onama01

Kompanija ” Trans-jug ” d.o.o. osnovana je 23.02.1993 godine i od samog osnivanja bavi se prevozom putnika. Osnovna delatnost firme je domaći i međunarodni drumski putnički saobraćaj koji se obavlja kroz linijski, vanlinijski i ugovoreni Prevoz. U početku kao mala porodična firma, sa par autobusa  iz godine u godinu je osvajala nove poslove i širila vozni park tako da sada prema broju autobusa spada u red vodećih privatnih preduzeća u Srbiji .

Preduzeće poseduje preko 50 autobusa koji su upošljeni u gradskom prevozu u Beogradu, i na redovnim linijama u međugradskom i međunarodnom saobraćaju. Od samog početka privatnih prevoznika u gradskom prevozu u Beogradu, obavljamo Prevoz putnika a trenutno kao članovi konzorcijuma na linijama  46,51,59,601,602. Na teritoriji opštine Obrenovac obavljamo prevoz učenika do škola. Takodje vršimo ugovoren Prevoz radnika za firme TENT, Nelt co., DM drogerie,i dr. Imamo poslovnicu u Beogradu na Savskom trgu br.1 koja se bavi organizacijom i prodajom autobuskih karata,avio karata, putnog osiguranja i turističkih aranžmana.

Vršimo iznajmljivanje autobusa za poslovna putovanja,sportske ekipe, ekskurzije, turističke agencije i za međunarodne organizovane ture.Na raspolaganju vam je veliki broj visokoturističkih, turističkih, prigradskih i gradskih autobusa, kao i kombi vozila. Sva vozila opremljena su najsavremenijom opremom. Vozila su klimatizovana, opremljena audio i video opremom, sa toaletom.

Trans-jug je danas kompanija koju čine ljudi sa vizijom, profesionalci koji su od samog početka zadali sebi visoke ciljeve i insistiraju na visokom kvalitetu pružanja usluga i uvodjenju inovacija, što je preduzeće izdvojilo od konkurencije. Nastojimo da javni putnički saobraćaj učinimo što pristupačnijim, prijatnijim i bezbednijim proširujući kapacitete, teritorijalnu pokrivenost i funkcionalnost mreže putničkih linija.
Postavljanjem visokih standarda, kako u svom poslovanju, tako i u unutrašnjem funkcionisanju, idemo u susret zahtevima i potrebama naših korisnika.

Naš  osnovni cilj je da svojim korisnicima obezbedimo vozila i uslugu najboljeg kvaliteta.

Sigurno, pouzdano, kvalitetno, uvek u susret zahtevima i potrebama naših korisnika, partnera i tržišta, uvek za radost novih putovanja…

transjug-onama02
sleperi trans-jug

Takodje smo proširili delatnost pa se od 2006. godine bavimo i prevozom robe. Za ovu kategoriju raspolažemo kamionima tegljačima i poluprikolicama za prevoz rasutog tereta. Posedujemo i cisternu za prevoz goriva koju koristimo za sopstvene potrebe i za dovoz trećim licima. Raspolažemo i niskonosećom prikolicom za prevoz specijalnog teškog tereta kao i osobljem obučenim za bezbeden i siguran prevoz.

Trenutni u firmi ima preko 90 zaposlenih radnika. 80% su vozači, ostali su raspoređeni po sektorima i rade na administraciskim poslovima i održavanju. Raspolažemo savremeno organizovanom mehaničarskom, elektro i klima radionicom, pratećim službama za održavanje čistoće i urednosti autobusa. Posedujemo parking prostor u Obrenovcu i u Beogradu za sva vozila kao i magacin za rezervne delove.

sediste firme trans-jug
aaa
TOP